ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε κάθε μέρα τα νέα της Ελλάδας στο HotCity.gr

ΚΟΣΜΟΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα από όλο τον κόσμο καθημερινά στην κατηγορία κόσμος του HotCity.gr

ΥΓΕΙΑ

Τα νέα από τον χώρο της υγείας κάθε μέρα στο HotCity.gr

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αθλητικά με ειδήσεις και νέα για ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα.κάθε μέρα στο HotCity.gr

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μοναδικά θέματα για επιστημονικές και τεχνολογικές ειδήσεις.κάθε μέρα στο HotCity.gr

Αυτοί είναι οι πιο δυστυχισμένοι λαοί της Ευρώπης

Το ποσοστό των ευτυχισμένων πολιτών στην Ευρωπαϊκή Ένωση σημείωσε αύξηση δύο ποσοστιαίων μονάδων και βρέθηκε στο 7,3%, για το 2018.Κάπου στη
μέση βρίσκονται οι Έλληνες, στην κατάταξη με τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους στην Ευρώπη, σύμφωνα με πανευρωπαϊκή έρευνα της Eurostat για το 2018. Συγκεκριμένα, σε μία κλίμακα όπου το 0 είναι οι πιο δυστυχισμένοι και 10 είναι οι πιο ευτυχισμένοι, οι Έλληνες δηλώνουν ευτυχισμένοι κατά 6-6,5%.

Σύμφωνα με το Bloomberg, στις πρώτες θέσεις των χωρών, όπου οι πολίτες δηλώνουν ευτυχισμένοι, βρίσκονται το Βέλγιο, η Ολλανδία, η Αυστρία και η Φινλανδία, αφού τουλάχιστον τα 3/4 των κατοίκων τους, όπως δηλώνουν, δεν έχουν «συναντηθεί» με τη δυστυχία. Με τους Φινλανδούς να βρίσκονται στην πρώτη θέση της κατάταξης με ποσοστό 8,1%.

Αντίθετα, οι πιο δυστυχισμένοι πολίτες της Ευρώπης φαίνεται πως είναι οι Βούλγαροι, όπως δείχνουν τα δεδομένα της Eurostat. Συγκεκριμένα, δυστυχισμένο δηλώνει το 35% των Βούλγαρων. Στην ίδια κατηγορία περιλαμβάνονται, επίσης, οι Κροάτες (42%), οι Λιθουανοί (45%) και οι Ρουμάνοι (46%).

Σύμφωνα με την έρευνα της Eurostat, το 2018, ποσοστό άνω του 62% των πολιτών, ηλικίας άνω των 16 ετών, σε όλες τις χώρες - μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δήλωσε ότι ήταν ευτυχισμένο διαρκώς, το 14% τις περισσότερες ημέρες, ενώ το 12% δήλωσε ότι μετά βίας ένιωθε ευτυχισμένο. Ακολουθούν το Λουξεμβούργο (ποσοστό 74%), η Ισπανία (72%)και η Δανία (70%).

Όπως φαίνεται από τα στοιχεία της έρευνας, το ποσοστό των ευτυχισμένων πολιτών στην Ευρωπαϊκή Ένωση σημείωσε αύξηση δύο ποσοστιαίων μονάδων και βρέθηκε στο 7,3%, για το 2018.

:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.
-Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.