ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε κάθε μέρα τα νέα της Ελλάδας στο HotCity.gr

ΚΟΣΜΟΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα από όλο τον κόσμο καθημερινά στην κατηγορία κόσμος του HotCity.gr

ΥΓΕΙΑ

Τα νέα από τον χώρο της υγείας κάθε μέρα στο HotCity.gr

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αθλητικά με ειδήσεις και νέα για ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα.κάθε μέρα στο HotCity.gr

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μοναδικά θέματα για επιστημονικές και τεχνολογικές ειδήσεις.κάθε μέρα στο HotCity.gr

Facebook: Τι θα συμβεί αν σβήσετε το λογαριασμό σας

Το Facebook, αν και παραμένει το πλέον δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης (και ενημέρωσης και γνωριμιών και άλλων δραστηριοτήτων), τα τελευταία χρόνια έχει
χάσει την αίγλη του.

Το σκάνδαλο της Cambridge Analytica, σε συνδυασμό με αποκαλύψεις για κακή χρήση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών από την εταιρείας, οδήγησε πολύ κόσμο στο να διαγράψει το λογαριασμό του.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά. Το Market Watch μίλησε με ανθρώπους που έσβησαν το λογαριασμό τους και διαπίστωσε ότι κάθε άλλο παρά εύκολος είναι ο... χωρισμός με το Facebook.

Αρχικά, το ίδιο το Facebook κάνει τη διαγραφή του λογαριασμού εξαιρετικά δύσκολη, σε σημείο ένας χρήστης να το παρομοιάσει με «ψυχοπαθή πρώην, που δεν σε ξεχνάει ποτέ».

Ακόμα χειρότερα, ο λογαριασμός του Facebook συχνά χρησιμοποιείται για σύνδεση σε άλλες εφαρμογές, γεγονός που προκαλεί βραχυκύκλωμα αν διαγραφεί.

Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλα προβλήματα: κάποιοι χρήστες διαπίστωσαν ότι η κοινωνική τους ζωή πήρε την κατιούσα μόλις διέγραψαν τον λογαριασμό, ενώ άλλοι έχασαν επαφή με πρόσωπα με τα οποία επικοινωνούσαν μέσω του Facebook.

Άλλοι υπέστησαν ζημιά στην επαγγελματική τους ζωή, καθώς δεν κράτησαν άλλα στοιχεία ανθρώπων με τους οποίους επικοινωνούσαν επαγγελματικά μέσω Facebook.

Τέλος, άνθρωποι που χρησιμοποιούν εφαρμογές γνωριμιών, διαγράφοντας το Facebook διαπίστωσαν ότι έχασαν έναν τρόπο επιβεβαιώσης της ταυτότητας πιθανών... ραντεβού.
:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.
-Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.