ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε κάθε μέρα τα νέα της Ελλάδας στο HotCity.gr

ΚΟΣΜΟΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα από όλο τον κόσμο καθημερινά στην κατηγορία κόσμος του HotCity.gr

ΥΓΕΙΑ

Τα νέα από τον χώρο της υγείας κάθε μέρα στο HotCity.gr

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αθλητικά με ειδήσεις και νέα για ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα.κάθε μέρα στο HotCity.gr

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μοναδικά θέματα για επιστημονικές και τεχνολογικές ειδήσεις.κάθε μέρα στο HotCity.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί

Με σκληρό τρόπο σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης τα πρώτα «βήματα» της νέας κυβέρνησης με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.Το γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης καταλογίζει στη ΝΔ
περιορισμένο ενδιαφέρον σε ό,τι αφορά τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, κάνει λόγο για «καθόλου ευέλικτο υπουργικό σχήμα», επισημαίνοντας την ολιγάριθμη γυναικεία παρουσία σε αυτό. Τέλος, εκφράζει την ελπίδα, ο κ. Μητσοτάκης να διατηρήσει στη Θεσσαλονίκη το Γραφείο του Πρωθυπουργού ώστε, όπως αναφέρει να «δείξει το ανάλογο ενδιαφέρον για τη Θεσσαλονίκη» με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το περιορισμένο ενδιαφέρον της ΝΔ για τη Θεσσαλονίκη και τα προβλήματά της φάνηκε με την ανακοίνωση των μελών της νέας κυβέρνησης.

Έτσι μέσα σε ένα, όχι ιδιαίτερα ευκίνητο, κυβερνητικό σχήμα το οποίο περιλαμβάνει 51 υπουργούς, μόνον ένας προέρχεται από τη Θεσσαλονίκη και αυτός στο περιορισμένων αρμοδιοτήτων υφυπουργείο Εσωτερικών, Τομέας Μακεδονίας–Θράκης.

Έτσι από την πρώτη στιγμή γίνεται εμφανής η διαφορά με την οποία η σημερινή κυβέρνηση αντιμετωπίζει τη Θεσσαλονίκη σε αντίθεση με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία συμμετείχαν τέσσερις άνδρες και γυναίκες Θεσσαλονικείς υπουργοί.

Θυμίζουμε ακόμη τη δημιουργία του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη μέσω του οποίου προχώρησαν αρκετά θέματα που απασχολούσαν την περιοχή καθώς και τις πολλές και τακτικές επισκέψεις που πραγματοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως το ίδιο θα πράξει και ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της ΝΔ θα δείξει το ανάλογο ενδιαφέρον για τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή, αν και, όπως λέει ο λαός μας, «η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί».

Το γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.
-Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.